Εταιρικό Προφίλ

Παναγιώτης Καψάλης

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός

Ο Παναγιώτης Καψάλης απόφοιτος του Πολυτεχνείου της Πάτρας, δραστηριοποιείται ως Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός από το 2000, αναλαμβάνοντας μελέτες σύνθετων κτιριακών έργων, πολυκατοικιών, κατοικιών και αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Τεχνική Εταιρεία Καψάλης δημιουργήθηκε όχι μόνο βιοποριστικά αλλά από ανάγκη δημιουργίας και προσφοράς στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Η έμπνευση, η δημιουργικότητα, το θάρρος, η επιμονή, η υπομονή, το χιούμορ, οι συνδημιουργοί των έργων μας.

ΣΤΟΧΟΣ

Η απόλαυση των δημιουργημάτων έμπνευσής μας από το κοινό, ο στόχος μας. Η αξιοπιστία, η υπευθυνότητα, η ακεραιότητα, οι αξίες που μας χαρακτηρίζουν.

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

Προσανατολισμός μας ο συνεχής εμπλουτισμός του εξοπλισμού και της υλικοτεχνικής υποδομής από το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας.

ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΟ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΨΑΛΗΣ

Χτίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό και την αφοσίωση σε όλη τη διάρκεια των χρόνων δραστηριοποίησής μας, αποδεικνύοντας με την υλοποίηση των δικών σας και των δικών μας ονείρων ότι κάνατε την καλύτερη και ασφαλέστερη επένδυση ζωής για εσάς και τους αγαπημένους σας.

 

Σεβόμαστε το περιβάλλον και τις απόψεις σας, συνδιάζουμε απόλυτα τη λειτουργικότητα, την ποιότητα αλλά και την οικονομία. Όλα τα επιμέρους τμήματα της εταιρίας μας συνεργάζονται αρμονικά φέρνοντας διαρκώς νέα δεδομένα και πρωτοποριακή αρχιτεκτονική έκφραση.

 

Με βάση τη λειτουργικότητα, τη βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου και την οικονομία, η λεπτομέρεια ορίζει το υψηλό τελικό αποτέλεσμα της κατασκευής. Κάθε γραμμή του αρχιτεκτονικού σχεδίου, αφού πρώτα αξιολογηθεί ως προς τη δυνατότητα υλοποίησης της, οδηγεί σε μια σειρά από πρωτότυπες κατασκευαστικές λεπτομέρειες που επιλύονται με απόλυτη ακρίβεια.

Για να κατεβάσετε το αρχείο σε PDF

ΣΤΕΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ

Για να εξασφαλίσει την ποιότητα στα έργα που εκτελεί η τεχνική εταιρία Καψάλης χρησιμοποιεί πέραν των έμπειρων και καταρτισμένων μηχανικών που τη στελεχώνουν, έμπειρους εργοδηγούς και εργατικό προσωπικό, ενώ η συνεργασία της με εργολάβους και προμηθευτές χαρακτηρίζεται πάντα από αξιοπιστία, εξειδίκευση και υπευθυνότητα.

 

Σήμερα έχοντας υλοποιήσει έργα πολλών εκατομμυρίων ατενίζουμε το μέλλον με σιγουριά και δεσμευόμαστε να ικανοποιήσουμε με τον καλύτερο,οικονομικότερο και ασφαλέστερο τρόπο τις ανάγκες σας και να “στεγάσουμε” τα όνειρά σας.