Υπηρεσίες


Η Τεχνική Εταιρία Καψάλης

ΑναλαμβάνειΜελέτες

ΜΕΛΕΤΕΣ

Η τεχνική εταιρία Καψάλης μέσω της έμπειρης επιστημονικής ομάδας των μηχανικών που τη στελεχώνουν αναλαμβάνει τη μελέτη και υποβολή προτάσεων και λύσεων έπειτα από την καταγραφή των αναγκών σας για κάθε χώρο.


Κατασκευές

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Έχοντας μεγάλη πείρα στη διαχείριση των έργων και της κατασκευής τους, η τεχνική εταιρία Καψάλης, έχει τη δυνατότητα να εκπληρώνει κάθε επιθυμία σας, συνδυάζοντας απόλυτα τη λειτουργικότητα, την ποιότητα αλλά και την οικονομία.


Διαχείριση έργου

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ

Η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε στη διαχείριση των έργων μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι το έργο θα εκτελεστεί και θα παραδοθεί έχοντας λάβει υπόψη μας καθορισμένους περιορισμούς. Ένα έργο είναι ένα σύνολο δραστηριοτήτων που επιλέγονται με στόχο την επίτευξη των προκαθορισμένων στόχων.


Ενεργειακές επενδύσεις

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Οι τεράστιες επενδύσεις που έχουν γίνει στην ενεργειακή αποδοτικότητα παγκοσμίως έχουν οδηγήσει σε τόση εξοικονόμηση που η ενέργεια,η οποία εξοικονομείται, είναι τελικά πολύ περισσότερη από αυτήν που παράγεται με τους περισσότερους τρόπους.


ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η τεχνική εταιρία Καψάλης παρέχοντας μεγάλη γκάμα με εξειδικευμένες υπηρεσίες και πρακτικές συμβουλές διαχείρισης των κατασκευών δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να επιτύχουν την καλύτερη δυνατή αξία για την αγορά της κατοικίας τους αλλά και ταυτόχρονα να απολαμβάνουν ασφάλεια και σιγουριά στις επενδύσεις τους.