Εταιρεία


Η Ταυτότητα


Παναγιώτης Καψάλης, απόφοιτος του Πολυτεχνείου της Πάτρας, δραστηριοποιείται ως Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός από το 2000, αναλαμβάνοντας μελέτες σύνθετων κτιριακών έργων, πολυκατοικιών,  κατοικιών και αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα.

Η εταιρεία Π. Καψάλης & Συνεργάτες είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μηχανικών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της κατασκευής. Η μακρόχρονη εμπειρία, η μεγάλη ειδίκευση και τα έργα που έχουν εκτελεστεί  αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες μας.

Σήμερα, έχοντας  υλοποιήσει  έργα πολλών εκατομμυρίων ευρώ, ατενίζουμε τo μέλλον με σιγουριά. Πλαισιωμένοι από μια έμπειρη ομάδα μηχανικών όλων των ειδικοτήτων, θεμελιώνουμε γερά την  πορεία μας.   Δεσμευόμαστε  να διατηρήσουμε αναλλοίωτο  τον αρχικό ενθουσιασμό, την αφοσίωση στην ποιότητα και την  εμπιστοσύνη στον άνθρωπο.

Οι σύγχρονες αρχιτεκτονικές λύσεις συνδυάζονται απόλυτα με την λειτουργικότητα, την ποιότητα και την οικονομία. Είναι το αποτέλεσμα ολοκληρωμένων προτάσεων και δημιουργικής συνεργασίας των διαφόρων τμημάτων. Φέρνοντας διαρκώς νέα δεδομένα στο σχεδιασμό, η ομάδα μας αναζητεί την πρωτοπορία της αρχιτεκτονικής έκφρασης. Η μελέτη και εφαρμογή των σχεδίων  σε κάθε περίπτωση έρχονται να καλύψουν τις λειτουργικές ανάγκες του χρήστη.

Με βάση τη λειτουργικότητα, τη βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου και την οικονομία, η λεπτομέρεια ορίζει το υψηλό τελικό αποτέλεσμα της κατασκευής. Κάθε γραμμή του αρχιτεκτονικού σχεδίου, αφού πρώτα αξιολογηθεί ως προς τη δυνατότητα υλοποίησης της, οδηγεί σε μια σειρά από πρωτότυπες κατασκευαστικές λεπτομέρειες που επιλύονται με απόλυτη ακρίβεια.

Υπηρεσίες


Μελέτες90%
Κατασκευές95%
Διαχείριση Έργου90%
Ενεργειακές Επενδύσεις90%
Συμβουλευτικές Υπηρεσίες85%

Η Ομάδα


Συνεργασίες